Best in Pharmacy Awards 2019

Best in Pharmacy Awards 2019
Βραβεύτηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και οι καινοτόμες δράσεις των προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο

Με την παρουσία 300+ διακεκριμένων προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό χώρο, μελών της κριτικής επιτροπής, ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου, η τελετή απονομής των Best in Pharmacy Awards 2019.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα βραβεύθηκαν, οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες Marketing, καινοτομίας, συσκευασίας, πωλήσεων, εκπαίδευσης, πράσινης επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον του χώρου στην Ελλάδα.

Τα MonoDerma Cosmetics απέσπασαν το Silver Award 2019 στην κατηγορία το πιο Καινοτόμο προϊόν φαρμακείου, σαν μοναδικοί Αντιγηραντικοί οροί σε Μονοδόσεις, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ειδική στόχευση στις ανάγκες της επιδερμίδας ανά ηλικία. Το βραβείου αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για το προϊόν καθώς η κριτική επιτροπή αποτελούταν από διακεκριμένα μέλη ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες υγείας.
Η βράβευση της Pharma Q, για ακόμη μια χρονιά, επιβεβαίωσε ότι παραμένει πιστή στο όραμα της να πρωτοπορεί και να προσφέρει στον φαρμακοποιό προϊόντα καινοτόμα υψηλής ποιότητας, ξεχωριστά, αποτελεσματικά και με προοπτικές κερδοφορίας για την επιχείρησή του.