20ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ & ΤΡΑΧΗΛΟΥ

24-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΛΑΡΙΣΣΑ

Η PHARMA Q για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικό παρόν στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας  που  αποτελεί  κορυφαία εκδήλωση Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ . Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναπτύχθηκε  πολυεπίπεδη επιστημονική θεματολογία στα γνωστικά αντικείμενα, προσβλέποντας στο βέλτιστο συνδυασμό στοχευμένου θεραπευτικού αποτελέσματος και ποιοτικής χειρουργικής παρέμβασης.

Φέτος για πρώτη φορά αναπτύχθηκαν και  θέματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι νεότεροι ιατροί στην κάθε ημέρα πράξη καθώς και τα νεότερα δεδομένα της έρευνας και τεχνολογίας.

Οι ειδικοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εκθετήριο της PHARMA Q  και να ενημερωθούν για τα καινοτόμα και τα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματά της, όπως το ATHOMER® -nasal spray , το μοναδικό Ελληνικό 100% Θαλασσινό νερό, το FLUTINASAL®  -Fluticasone Propionate 50mcg/dose & το KLAROXIN® – Clarithromycin 500mg

Σημαντικό γεγονός αποτέλεσε για την PHARMA Q και η ανακοίνωση από τον κ. Γ. Ποταμίτη,  στην ομιλία του για τις Συντηρητικές μεθόδους αντιμετώπισης Σ.Α.Υ.Α., των πολύ αξιόλογων αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν με τη χρήση του STOMATOVIS Mouthwash,  στη βελτίωση όλων των δεικτών (ροχαλητό -ένταση – άπνοιες/ υπόπνοιες)  , στη συγκριτική  μελέτη που πραγματοποίησε.