Ημερίδα ΩΡΛ Εταιρείας Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου Αθηνών

Η PHARMA Q για μια ακόμη φορά ήταν βασικός χορηγός στην Α’ Ημερίδα της ΩΡΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ & ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/5/2023,  στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Την ημερίδα, παρακολούθησαν πλέον των 100 ιατρών νοσοκομειακοί και ιδιώτες.

Παρουσιάστηκαν θέματα της ειδικότητας (αμυγδαλεκτομή, διαφραγματορινοπλαστική, μικρολαρυγγοσκόπηση, αφεστώτα ώτα, κλπ), από πολύ σημαντικούς ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους συνεργάτες της ιατρικής ενημέρωσης της Pharma Q  για όλα τα προϊόντα της εταιρείας και, κυρίως, για τo RINOPANTEINA PLUS ® nasal spray, ένα νέο ρινικό σπρέι που ήρθε να συμπληρώσει την επιτυχημένη σειρά της RINOPANTEINA ointment & drops.

Το RINOPANTEINA PLUS®  Ρινικό Σπρέι είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν,  που λιπαίνει και ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο, διατηρώντας την ελαστικότητα του, ενώ παράλληλα  προωθεί  τη διαδικασία επαναεπιθηλιοποίησης του.

Το  Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους  (cross- linked 0,1%) και η D-Πανθενόλη (1%) που περιέχει  εγγυώνται μεγαλύτερη ενυδάτωση και ιξωδοελαστικότητα του ρινικού  βλεννογόνου. Η Βιοτίνη, η Βιταμίνη Α και η Βιταμίνη Ε συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των βλεννογόνων.

Το RINOPANTEINA plus® Ρινικό Σπρέι  ενδείκνυται:

Σε περίπτωση ξηρού και/ή ατροφικού ρινικού βλεννογόνου που προκαλείται από τις  περιβαλλοντικές συνθήκες (σκόνη, ερεθιστικές ουσίες) ή από θεραπείες (αποσυμφορητικά ρινικά σπρέι, οξυγονοθεραπεία κ.λπ.). Συνεργικά στη θεραπεία των ρινικών παθήσεων (ρινοκολπίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, φαρμακευτική ρινίτιδα, χρόνια ατροφική ρινίτιδα, κ.λπ.). Στη μετεγχειρητική θεραπεία ρινικών και ρινοκολπικών παθήσεων, για την προώθηση της αποκατάστασης της φυσιολογικής λειτουργίας του βλεννογόνου.

Επίσης ενημερώθηκαν και για:  το ATHOMER Σύστημα Ρινικών Πλύσεων, το FLUTINASAL Nasal Spray και το STOMATOVIS mouthwash & paste.

Ο Πρόεδρος της ΩΡΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, Δρ. Αριστείδης Χρυσοβέργης, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της συνάντησης, καθώς και τις ευχαριστίες του Δ.Σ. προς τις δύο χορηγούς εταιρείες την PHARMA Q Α.Ε & την ΣΤΑΜΟΥ Ακουστικά Βαρηκοΐας.