26η Επιστημονική Ημερίδα – WEB- CONGRESS, 27 Ιουνίου 2020

Η Pharma Q ήταν χορηγός, όπως κάθε φορά σε κάθε επιστημονικό γεγονός που αφορά την συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, στην  26η Επιστημονική Ημερίδα – Επίκαιρα θέματα στην Παιδιατρική της  Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ., ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ,  η οποία λόγω της Πανδημίας του Covid – 19, έγινε μέσω intenet στις 27 Ιουνίου 2020.

Η ημερίδα έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση και αποτελεί σημαντικό επιστημονικό γεγονός στα πλαίσια της συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Τα θέματα περιλάμβαναν ευρέως φάσματος παιδιατρικά “παλιά και νέα” θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο.

Ένα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο στρογγυλό τραπέζι Σίδηρος και Παιδί  ήταν: Σιδηροπενική αναιμία – Διαγνωστική Προσέγγιση – Επιπτώσεις – Ο ρόλος του παιδιάτρου – Νεότερα στην αντιμετώπιση, όπου και υπήρχε ένθεση του Ferrum Iasis, του μοναδικού σκευάσματος με Ενισχυμένο Πυροφωσφορικό Λιποσωμιακό Σίδηρο σε μικροκάψουλες, που κυκλοφορεί σε δύο μορφές Διασπειρόμενα κοκκία & Σταγόνες για παιδιά.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 500 επαγγελματίες υγείας απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και από χώρες του εξωτερικού.