20ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ρινολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

Grand Hyatt Αθήνα 18-20 Νοεμβρίου 2022

Η Pharma Q συμμετείχε ως platinum sponsor στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρινολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου. το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο μετά από απουσία σχεδόν τριών ετών.

Σημαντική θέση στη θεματολογία του Συνεδρίου είχε η θεραπεία της χρόνιας ρινοκολπίτιδας με βιολογικούς παράγοντες, με αναφορές στη θεωρητική βάση αλλά και την κλινική εμπειρία που ήδη συγκεντρώνεται σε όλο τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα. Επιπλέον είχε τρία χαρακτηριστικά:

  • Σημαντικό μέρος του ήταν αφιερωμένο στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου.
  • Έντονη παρουσία των νέων στο πρόγραμμα με θέματα που τους αφορούν.
  • Πολλές συμμετοχές ειδικών από συνεργαζόμενες ή όμορες ειδικότητες.

Η Pharma Q συμμετείχε με εκθετήριο, όπου παρουσιάστηκε το προϊόν ATHOMER Nasal Wash System.  To Σύστημα Ρινικών Πλύσεων ATHOMER είναι ένα νέο πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν  με ελληνική ταυτότητα, που ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας, από σκόνη, συσσωρευμένη βλέννα, κρούστες, αλλεργιογόνα και τυχόν μικροβιακούς παράγοντες.

Αποτελεί μια φυσική θεραπευτική μέθοδο και η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για πλύσεις του ρινικού βλεννογόνου. Κατά τη χρήση της, εκπλύνεται όλη η ρινική κοιλότητα και ο ασθενής έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης – ροής με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και  τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Κυκλοφορεί σε 2 συσκευασίες:

  • ATHOMER Συσκευή 250ml & 10 x 2,5g. Φακελάκια αλατιού για Διάλυμα Ρινικών Πλύσεων.
  • ATHOMER με 50 φακελάκια αλατιού, για Διάλυμα Ρινικών Πλύσεων.

Tο κάθε φακελάκι περιέχει : 99,6% NaCl, Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο. Διαλύοντας ένα  φακελάκι Athomer δημιουργείται ένα Ισότονο διάλυμα και με δύο φακελάκια Athomer Υπέρτονο διάλυμα.

Είναι κατάλληλο για ενήλικες, εγκυμονούσες & παιδιά άνω των 4 ετών.

Διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Athomer – Ρινικά Σπρέι