ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ PHARMA Q ΣΤΟ INTERMEDIATE PHARMA POINT 2021

H PΗΑΡΜΑ Q συμμετείχε διαδικτυακά στο Intermediate PHARMA POINT 2021 κατανοώντας τις ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες της εποχής, που εμποδίζουν την δια ζώσης πρόσβαση των φαρμακοποιών στην επιστημονική ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021,  διοργάνωσε Επιστημονική εκδήλωση με θέμα:

« Ο ρόλος του Φαρμακοποιού στην αντιμετώπιση της Γαστροοισοφαγικής Παλινδρόμησης»  

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Αναστάσιος Σπαντιδέας, Παθολόγος – Κλινικός Φαρμακολόγος, που ανέλυσε τι είναι και πως επηρεάζει η ΓΟΠΝ την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Αναφέρθηκε  στο νέο GASTROTUSS  και πως η καινοτόμος και μοναδική του σύνθεση,  το καθιστά  την πιο αξιόπιστη λύση για σύσταση διά χειρός φαρμακοποιού  στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της Γαστροοισοφαγικής (ΓΟΠΝ) και της Λαρυγγοφαρυγγικής Παλινδρομικής Νόσου, πέρα από την κλασική θεραπεία.

Εξήγησε πως με τριπλή δράση  ανακουφίζει άμεσα από τις καούρες και τη δυσπεψία και επισήμανε  την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και στη βελτίωση των συμπτωμάτων της ΓΟΠΝ, συμπεριλαμβανομένων των εξωοισοφαγικών εκδηλώσεων όπως: δυσφαγία, δυσφωνία & βήχας και πως είναι απόλυτα ασφαλές με  ευνοϊκό  προφίλ ανοχής , που επιτρέπει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ παράλληλα μπορεί να συγχορηγηθεί και με PPIs.

Ολόκληρη η ομιλία : https://www.youtube.com/watch?v=musIuEMyhBY 

Η PharmaQ σαν Silver χορηγός είχε συμμετοχή και με σταντ στο οποίο μπορούσαν να περιηγηθούν διαδικτυακά οι επισκέπτες και να πάρουν πληροφορίες για τo νέο GASTROTUSS, για τη σειρά ακουστικής προστασίας QUIES, τον ενισχυμένο πυροφωσφορικό λιποσωμιακό σίδηρο FERRUM IASIS και το JUSTSLEEP μοναδικό για την αντιμετώπιση της αυπνίας.