Νέο Προϊόν: Μαστίχα Χίου σε Σκόνη – 1080mg/ φακελίσκος

Ένα νέο προϊόν έρχεται να επεκτείνει τη σειρά Μastiha var chia, η Νέα Μαστίχα Χίου σε Σκόνη, σε συσκευασία των 15 φακελίσκων.

Την παρουσίαση του προϊόντος στους συνεργάτες πωλήσεων της Pharma Q πραγματοποίησε ο Δρ. Χρήστος Κων. Ζαβός , Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος, στις νέες εγκαταστάσεις της Iasis Pharma στο Κορωπί.

Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία ο Δρ. Χ. Ζαβός παρουσίασε όλα τα Ανανεωμένα ΣτοιχείαΣημαντικά Επιστημονικά Δεδομένα & Νεότερες Εξελίξεις που αφορούν αυτό το μοναδικό φάρμακο φυτικής προέλευσης [E.M.A. 2015], το Mastiha var.Chia®caps και την ευρεία γκάμα ευεργετικών θεραπευτικών ενδείξεων για τον άνθρωπο, κυρίως κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου (Pistacia lentiscus var chia) των 350mg.

Η ΝΕΑ Μαστίχα Χίου σε Σκόνη έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Mastiha var.Chia , κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία φακελίσκου μιας δόσης 1080mg, έχει τιτλοποιημένη σταθερή δόση Μαστίχας & είναι εύκολη στην μεταφορά και την λήψη σκέτη, με νερό, γιαούρτι ή άλλη τροφή.

  • Ιδανικό για όσους δυσκολεύονται στην κατάποση στερεάς δόσης, άρα διευρύνει τον θεραπεύσιμο πληθυσμό ασθενών για να συμπεριλάβει αυτούς με δυσκαταποσία.
  • Σε σύγκριση με στερεές από του στόματος μορφές δοσολογίας, όπως δισκία, κάψουλες, σκόνες, κάψουλες με πέρλες, η σκόνη λαμβάνεται ευκολότερα, κυρίως από  ηλικιωμένους και παιδιά.

–  Συνιστάται η λήψη 1 φακελίσκου Μαστίχας Χίου Σκόνη την ημέρα, 30 λεπτά πριν από το γεύμα.

–  Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, αρώματα ή αλλεργιογόνα συστατικά.

–  Χωρίς Γλουτένη &Λακτόζη

Διανέμεται στα φαρμακεία από τη Pharma Q A.E., εταιρεία της IASIS PHARMA – τηλ: 210 9374576.