Η Pharma Q στο 19o Hellas PHARM

Για άλλη μια χρονιά η Pharma Q ήταν χορηγός στο μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο – έκθεση στο Hellas PHARM 2019, αρωγός σε κάθε εκδήλωση που έχει στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των φαρμακοποιών και τους βοηθούς φαρμακείου. Το εκθετήριο της εταιρείας συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη νέα καινοτόμα σειρά των MonoDermà Cosmetics, των μοναδικών Εντατικών Αντιγηραντικών ορών σε μονοδόσεις, που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει το δέρμα στις ηλικίες των 40+,50+ & 60+.
Επίσης προβλήθηκαν τα: Justsleep το μοναδικό φυσικό υπνωτικό, που περιέχει Μελατονίνη, Βαλεριάνα & Λυκίσκο, στις συγκεκριμένες δοσολογίες και δρα άμεσα και αποτελεσματικά, για να εξασφαλίζει έναν ήρεμο και συνεχή ύπνο. Ακόμη το Relief , το Licosil- sildenafil, το Contrahist & η σειρά Mastiha oral care, ήταν τα προϊόντα που απέσπασαν το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών.
Kατά τη διάρκεια του Hellas PHARM, tο Σάββατο 16 Μαρτίου η Pharma Q διοργάνωσε με επιτυχία επιστημονική εκδήλωση, με θέμα « ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΡΜΟΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΡΙΑ». Η Δρ. Πέρσα Ράντου, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας, μέλος Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, Π. Επιστημ. Συνεργάτης ΠΠΓΝΠ Ρίου, μίλησε για τη «Χρονογήρανση & επανορθωτικοί μηχανισμοί» και η Δρ. Βάλια Κεφαλά, Αισθητικός – Φαρμακοποιός, Καθ. Αισθητικής στο τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, Παν. Δυτικής Αττικής, για την «Αισθητική προσέγγιση στην Ορθοδερμία». Συντονιστής ήταν ο κ. Π. Κασαρτζιάν, Φαρμακοποιός – Χημικός Φαρμάκων, Δ/νων Σύμβουλος της Pharma Q.