Η Pharma Q Α.Ε. στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σιελογόνων Αδένων 28-29/9/2018!

Mε μεγάλη συμμετοχή ιατρών όλων των ειδικοτήτων (ΩΡΛ, Παιδίατροι, Ακτινολόγοι, Ακτινοθεραπευτές, Γναθοχειρουργοί, Στοματολόγοι) πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σιελογόνων Αδένων, που πραγματοποιήθηκε στις 28-29/09/2018 στο ξενοδοχείο LAZART HOTEL στη Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Σιελογόνων Αδένων.
Η Pharma Q A.E. για άλλη μια φορά έδωσε το «παρών» αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προσφέρει ομαδοποιημένη γνώση στην διάγνωση και θεραπεία των νοσημάτων αυτών.
Από το stand της εταιρείας πέρασαν περισσότεροι από 200 ιατροί όπου είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα της εταιρείας και ειδικά για τα: Stomatovis ®mouthwash – Στοματικό Διάλυμα &
Stomatovis ® Paste – Στοματική Πάστα.

Το Stomatovis®mouthwash είναι το μοναδικό φυσικό και αποτελεσματικό στοματικό διάλυμα για τη θεραπεία του στοματικού βλεννογόνου από στοματίτιδες ποικίλης αιτιολογίας και ουλίτιδα.
Έχει παρατεταμένη διάρκεια δράσης και ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Αποκαθιστά τη λίπανση και την υγρασία της στοματικής κοιλότητας.
Ιδανικό για πρόληψη και θεραπεία της στοματικής μυκητίασης ύστερα από χρήση εισπνεόμενων κορτικοστεροειδών, καθώς και σε ασθενείς που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία. Βοηθά στην εφύγρανση & λίπανση των μαλακών ιστών της στοματικής κοιλότητας. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, σχηματίζοντας την πλέον ενεργή φόρμουλα για τη γρήγορη αποκατάσταση της στοματικής υγείας. To γλυκυρριζικό οξύ έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, η ξυλιτόλη καταπολεμά τα βακτήρια και η Μολόχα έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση. Τα Φωσφογλουκάνια με τη φυσική αντιμικροβιακή τους δράση προλαμβάνουν την εμφάνιση της στοματικής μυκητίασης.

To Stomatovis® Paste ε αποτελεί τη μόνη φυσική & αποτελεσματική θεραπεία για τη θεραπεία των ελκών που προκύπτουν από εντοπισμένες άφθες (αφθώδης στοματίτιδα).
Η καινοτόμος σύνθεση της με Πανθενόλη, Αλόη, Βιταμίνες Α & Ε και Οξείδιο του Ψευδαργύρου, προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο, γρήγορη αποκατάσταση των ιστών και έχει επουλωτική δράση. Μετά την εφαρμογή της δημιουργεί προστατευτική μεμβράνη (microfilm) στη βλάβη, που παραμένει στην περιοχή για 4-6 ώρες. Είναι απόλυτα ασφαλές, κατάλληλο για παιδιά, εγκυμονούσες & θηλάζουσες.όλα τα προϊόντα